Хижины 7 m², земля 197 m²

Na úspěšnou spolupráci navazujeme další fází výstavby výrobních hal.

PM-BAYS realizoval dvě další montážní haly pro výrobce zemědělských strojů Pöttinger ve výrobním závodu ve Vodňanech. V obou nových halách 5 a 6 probíhá krom jiného komplexní montáž pluhů, diskových kultivátorů a secích strojů. Nosnou konstrukci tvoří ocelová a betonová konstrukce. Lehký obvodový plášť sestává ze sendvičové konstrukce. Betonové podlahy byly opatřeny vrchní plast-betonovou vrstvou.

V obou halách jsou kromě montáží a logistiky umístěny také obráběcí centra. Ta doplňují kapacitu třískového opracování v závodě. Dokončením těchto hal byla uzavřena výstavba hlavního výrobního objektu závodu Pöttinger ve Vodňanech.

Data a fakta

Partner

PORR

Firma

PM-BAYS

Zadavatel

A. Pöttinger spol. s r.o.

Město/Země

Vodňany - Česká republika

Druh projektu

Rekonstrukce

Doba výstavby

11.2015 - 03.2017

Nejstarší atletický klub v Praze má nový lesk.

V rámci celkové rekonstrukce atletického stadionu AC Praha 1890 byl PORR pověřen rekonstrukcí stávající škvárové dráhy na novou dráhu s umělým povrchem. Rekonstrukce zahrnovala 250 m dlouhý atletický ovál se třemi drahami a 100 resp. 110 metrové sprinterské rovinky se čtyřmi drahami.

Dále následovala výstavba sektoru pro skok vysoký a skok o tyči a sektoru pro vrh koulí, hod kladivem, oštěpem a diskem. Následně byla realizována výstavba rozběhu a doskočiště skoku dalekého a vodního příkopu. Součástí zakázky byla i opěrná zeď o délce 100 m a konstrukce zpevněných ploch ze zámkové dlažby a drenážního systému.

Blešnovská 680, 190 14 Klánovice

Открыть в картах

Последние новости

Разрабатывайте новые решения для удовлетворения меняющиеся потребности, используя наше глубокое понимание клиентов, практический опыт и широкий спектр возможностей

Tesla Hloubětín

Zajištění stavební jámy a pilotové založení

year 2023

Tesla Hloubětín

Zajištění stavební jámy a pilotové založení

year 2023

Tesla Hloubětín

Zajištění stavební jámy a pilotové založení

year 2023

Tesla Hloubětín

Zajištění stavební jámy a pilotové založení

year 2023